Bestyrelsen på Dania Kollegiet Hvem er vi?

Bestyrelsen på Dania Kollegiet, officielt Afdelingsbestyrelsen, består af fem medlemmer, som vælges for en valgperiode på ét år ved et beboermøde hvert efterår. Bestyrelsen er Dania Kollegiets øverste politiske myndighed, som står for at lede og udvikle kollegiet samt at varetage beboernes interesser. Man kan læse mere om beboerdemokrati hos Kollegiekontoret.

Her er de relevante vedtægter der gældende for bestyrelsens arbejde.
Vedtægter.

Bestyrelsen samles typisk én gang om måneden til et bestyrelsesmøde, hvor de vender den aktuelle dagsorden, som både indeholder ting, de selv har taget initiativ til, samt spørgsmål, ønsker eller andet, der er indkommet fra kollegiets beboere.

Du er altid velkommen til at kontakte Bestyrelsen med spørgsmål af enhver karakter; det værende sig generelle spørgsmål, ris/ros, forslag eller andet på bestyrelsen[at]daniakollegiet.dk.

Hvis du ønsker at flytte ind på Dania Kollegiet, så skal du oprette en ansøgning på Kollegiekontorets udlejningsportal UngdomsboligAarhus.dk. Kollegiekontoret administrerer ansøgninger til indflytning på kollegiet og bestyrelsen har intet med udlejning eller ansøgninger at gøre.


Bestyrelsen for valgperioden 2018-19 består af følgende medlemmer:

Josephine SørensenFormand
Alexander L. MikkelsenKasserer
Ai Diem NguyenNæstformand
Hannah H. NielsenSekretær
Charo NobertMedlem
Kaya H. RosellSuppleant

Kommende arrangementer

Se Facebook.

Afviklede arrangementer

Den 18. oktober 2015 – Aktivitetsdag

Den 12. november 2015 – Beboermøde

Den 25. september 2016 – Aktivitetsdag

Den 30. oktober 2016 – Beboermøde


SIDST OPDATERET 10-01-2019
© 2019 Dania Kollegiet. Login