Kort om kollegiet

Dania Kollegiet View

Overvejer du at flytte ind på Dania Kollegiet, kan du her på hjemmesiden læse mere om kollegiets faciliteter, historie og de forskellige lejlighedstyper.

Dania Kollegiet er et kollegium beliggende på Katrinebjerg i det nordlige Aarhus tæt på IT-byen og indkøbscenteret Storcenter Nord. Kollegiet er bygget i tre etaper, hvoraf det første stod færdigt i 1996. Kollegiet har taget navn efter den fabrik, der tidligere lå på grunden.

Kollegiet er et af de nyeste kollegier i byen, ligger godt placeret i forhold til indkøb og uddannelsesinstitutioner, har masser af grønne arealer og giver både mulighed for kollegieliv, men også for at du kan have din egen lejlighed med eget køkken og badeværelse. Kollegiet ligger tæt ved Aarhus Universitet og Handelshøjskolen (ca. 5 min. på cykel).

Kollegiet består af 252 lejemål på Finlandsgade og Helsingforsgade fordelt på:

  • 125 et-værelseslejligheder
  • 127 to-værelseslejligheder

Ønsker du at flytte ind på Dania Kollegiet, så skal du sende en ansøgning via Kollegiekontorets udlejningsportal UngdomsboligAarhus.dk. Kollegiekontoret administrerer ansøgninger til stort set alle kollegier i Aarhus.

Du kan læse mere om kollegiet og se de forskellige lejlighedstyper (og husleje) på Dania Kollegiets underside på UngdomsboligAarhus.dk.

Dania Kollegiet hører under og administreres af Kollegiekontoret i Aarhus. Se kollegiets beboermappe på Kollegiekontorets hjemmeside, hvor du finder generelle, nyttige oplysninger, som du kan få brug for, mens du bor på kollegiet eller som kan være nyttige at have læst, inden du flytter ind.


SIDST OPDATERET 24-08-2016
© 2021 Dania Kollegiet. Login