Om varmemesteren og Kontaktinfo

Dania Kollegiet har ligesom alle andre kollegier en varmemester, som tager sig af kollegiets daglige vedligeholdelse.

Dania Kollegiets varmemester hedder Henri Olesen.

Henri

 

Hvad kan varmemesteren gøre for dig?

Varmemesteren tager sig af den daglige vedligeholdelse af kollegiet. En stor del af denne vedligeholdelse omfatter beboernes lejligheder.

Så har du problemer med en dryppende vandhane, et løbende toilet, et utæt vindue, en støjende udsugning, et komfur der ikke virker eller andre problemer der er relateret til lejligheden eller kollegiet, så kontakt varmemesteren. Varmemesteren er med andre ord din ven i nøden! Inden du kontakter varmemesteren, så læs evt. først Ofte Stillede Spørgsmål, hvor du finder svar på de mest gængse spørgsmål. Finder du ikke svar dér, så tøv ikke med at kontakte varmemesteren i den normale arbejdstid.

Du kan kontakte varmemesteren på følgende måder:

  • På mobilnummer 21 66 54 36 i normal arbejdstid
  • På mail dania@kollegiekontoret.dk (husk: oplys adresse og telefonnummer, hvis der fx skal bestilles en håndværker, således denne kan kontakte dig)
  • Ved personlig henvendelse
  • Læg en seddel i varmemesterens postkasse (ved 18A)

Den normale arbejdstid:

Mandag til torsdag fra 7.00 – 15.30
Fredag fra 7.30 – 13.00

Har du et problem uden for den normale arbejdstid, så overvej først, om problemet kan vente med at blive løst til næstkommende arbejdsdag. Er dette tilfældet, så vent med at kontakte det firma, som tager sig af det. Vi betaler nemlig dyrt for det, når det er uden for normal arbejdstid. Hvis du har at gøre med en akut situation, der ikke kan vente til varmemesteren kommer på arbejde igen, så kan akutnumrene benyttes.

En aftale om syn, en dryppende vandhane e.l. kan f.eks. godt vente. Skulle du derimod sidde med et presserende problem, dvs. et problem som skal løses øjeblikkeligt for ikke at gøre skaden værre, så skal du naturligvis kontakte et af de firmaer, som der er akutnumre på.


SIDST OPDATERET 29-09-2018
© 2023 Dania Kollegiet. Login