Bestyrelsen på Dania Kollegiet Hvem er vi?

Bestyrelsen på Dania Kollegiet, officielt Afdelingsbestyrelsen, består af fem medlemmer, som vælges for en valgperiode på ét år ved et beboermøde hvert efterår. Bestyrelsen er Dania Kollegiets øverste politiske myndighed, som står for at lede og udvikle kollegiet samt at varetage beboernes interesser. Man kan læse mere om beboerdemokrati hos Kollegiekontoret.

Her er de relevante vedtægter der gældende for bestyrelsens arbejde.
Vedtægter.

Bestyrelsen samles typisk én gang om måneden til et bestyrelsesmøde, hvor de vender den aktuelle dagsorden, som både indeholder ting, de selv har taget initiativ til, samt spørgsmål, ønsker eller andet, der er indkommet fra kollegiets beboere.

Du er altid velkommen til at kontakte Bestyrelsen med spørgsmål af enhver karakter; det værende sig generelle spørgsmål, ris/ros, forslag eller andet på bestyrelsen[at]daniakollegiet.dk.

Hvis du ønsker at flytte ind på Dania Kollegiet, så skal du oprette en ansøgning på Kollegiekontorets udlejningsportal UngdomsboligAarhus.dk. Kollegiekontoret administrerer ansøgninger til indflytning på kollegiet og bestyrelsen har intet med udlejning eller ansøgninger at gøre.


Bestyrelsen for valgperioden 2020-21 består af følgende medlemmer:

Mark Nørtoft JensenFormand
Chenghao GuKasserer
Janni KnudsenNæstformand
Kaare Ø. KristensenSekretær

Kommende arrangementer

Se Facebook.


SIDST OPDATERET 30-11-2020

© 2021 Dania Kollegiet. Login